Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2010 23:31 - Явор Колев PR на онлайн библиотеки и торенти
Автор: face Категория: Други   
Прочетен: 828 Коментари: 0 Гласове:
0



Докато колегата Цецо с багера (както казва Б.Б), копае трупове по ливадите (цитирам по памет), ГДБОП с Явор Колев начело правят активен PR на торенти и онлайн библиотеки. Преди няколко години затвориха торентите Замунда и Арена, дотогава все още може и да имаше хора който не знаят за тия торенти, но след мега акциите и масовото отразяване, по медиите всички научиха. Както се казва всяко чудо за три дни, торентите ги имам и нека да продължав да ги има :)  onlinemagazini.biz
Минаха няколко години, ГДБОП с Явор Колев начело удариха читанка.инфо, отново всичко беше за три дни, читанка па кси работи е не с пълна сила, но ще се оправят нещата. Ако имаше хора в България незнаещи за Читанка.инфо, вече със сигурно няма такива. Отново се получи добра PR кампания, Явор Колев пак ще вика ние ги хванахме, ама те ги пуснаха, но ще ги гоним до дупка. :)
След тия добри PR акции, няма да се учудя ако утре някой пусне един тракер да поработи 7-8 месеца да събера малко ифно, след това да се обади на ГДБОП да има каже че в тоя тракер само се пиратства и тук са най-големи пирати, сървъра се намира в мазето на блок 28 в квартал ....., ГДБОП с Явор Колев ще направят всекавична акция, ще се гърми с няколко дни по телевизията, собсвеника трябва да даде няколко итервюта и т.н. и със сигурност за тоя тракер ще научат всички. Естествено след това ще има добри ракламодатели, рекламите канали ще се котират и т.н.,добър начин за развитие. :)

п/с естествено не казвам че е имало подобен сценарии, но това което се случва може да се използва и да извлекът добри дивиденти, естествено може и затвора за влезеш за това, ама друг. :) Ще се платиш на съдията и ще минеш метър. Ивайло Дражем пиян с автомобил убива трима човека. Един през 1996 и двама през 1998, за това получи 2 или 3 години затвор при лек режим. Сега ще обжалва и след това или ще изобщо ще го оправдаят или ще му останат 6 месеца, но ще му бъдат опростени. Така, че за някакъв тракер няма няма начин да няма начин :)



Тагове:   онлайн,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: face
Категория: Други
Прочетен: 74155
Постинги: 30
Коментари: 37
Гласове: 40
Архив